Bear Cinema Rentals is een jong en flexibel bedrijf.

Ons personeel is zelf actief in de film en video wereld. Door deze ervaring kunnen we gepast advies geven aan onze klanten.

Maak hieronder kennis met ons team.

Evert-Jan Berends

Evert-Jan Berends

Eigenaar, camera- en licht techniek

Naast Bear Cinema Rentals is Evert-Jan actief als cameraman en gaffer. Hij kan je alles vertellen over ons camera- en licht aanbod. Weet je niet precies hoe je iets moet aanpakken kan Evert-Jan je advies geven

Op www.ejberends.nl kan je meer informatie vinden over Evert-Jan

Rick Weekamp

Verhuur en service

Rick ook wel Weekamp genoemd is onze analoog expert en doet niets liever dan praten over camera’s en analoge film/fotografie. Voor een leuk gesprek kan je bij Rick altijd terecht.

Voor service en algemene verhuur vragen is Rick Weekamp het aanspreekpunt.

Rick Dijkman

Rick Dijkman

Verhuur, camera- en livestreaming techniek

Om verwarring te voorkomen word deze Rick ook wel Dijkman genoemd. Rick is bekend met alles omtrent camera’s, lenzen en accessoires. Daarnaast heeft Rick Dijkman veel ervaring met livestreams en registraties van klein tot groot.

Rick Dijkman is voor technisch- en livestream advies het beste aanspreekpunt.

Ons team is ook inzetbaar als crew voor externe producties.

Naast ons team hebben wij een grote pool met freelancers. Voor camera, licht, audio, grip, kleding en make-up werkzaamheden hebben wij de juiste freelancers beschikbaar.

Over Bear Cinema Rentals

Bear Cinema Rentals is ontstaan omdat we merken dat er veel collega’s richting de randstad reizen om camera’s, lenzen en audio-apparatuur te huren. Bear Cinema hoopt de film en video-industrie in noorden te onderhouden en te laten groeien.

Wij hebben een breed aanbod van film en video apparatuur in Noord Nederland, en zijn constant aan het kijken wat de markt in het noorden nodig heeft. Mocht je iets zoeken wat niet op de website staat kan neem dan contact met ons op. Niet alles staat online, en wat wij zelf niet aanbieden kunnen wij via een van onze partner regelen.

Wil je je nou een grote hoeveelheid apparatuur willen huren, of heb je een passieproject die je graag wilt laten sponsoren door Bear? Kijk dan eens in de FAQ, of neem contact met ons op.

We hopen je snel te zien bij Bear Cinema Rentals!

Mocht je kennis met ons willen maken kan je bij ons langs komen voor de koffie! Momenteel wel op afspraak.