Telefoonnummer – 050 211 01 81

50% korting op vervolgdagen                                     Beste service

Openingstijden – Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Camera huren

Arri Alexa Classic

€275,- Per dag

Sony FX6

€130,- Per dag

Sony FS7

€115,- Per dag

Ursa Mini 4.6k Pro G2

€192,5, Per dag

Sony FX3

€90,- Per dag

Blackmagic Pocket 6k Pro

€90,- Per dag

Blackmagic Pocket 4k

€40,- Per dag

Blackmagic Pocket 6k G2

€75,- Per dag

Sony F3

€70,- Per dag

Panasonic GH5

€40,- Per dag

Sony A6300

€30,- Per dag

Sony Z90

€57,5- Per dag

Wil je een professionele camera huren? Bij Bear Cinema Rentals hebben we een breed assortiment, waardoor we altijd een camera hebben die past bij jouw project. Met een gehuurde camera maak je een professionele video, zonder een grote investering te doen. Bekijk het assortiment van Bear Cinema Rentals hier.

Wil jij een video camera huren? Denk om de volgende punten

Bij het huren van een camera zijn er een aantal aspecten waar je op moet letten. Je hebt verschillende camera’s, met diverse functies. Deze werken allemaal op een andere manier en daardoor kan de ene camera geschikter zijn voor jouw opdracht dan een andere.

De videocamera’s in ons assortiment zijn professioneel en van de hoogste kwaliteit. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van het beste resultaat. Ook hebben wij onder andere camera’s in 4K en 6K resolutie beschikbaar voor verhuur. Deze kunnen de hoogste kwaliteit videomateriaal schieten.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met een bijpassende lens. Niet iedere lens past op de camera van jouw keuze. Weet je niet zeker of een lens past? Vraag advies aan onze specialisten, zij kunnen jou altijd verder helpen. Op deze manier weet je zeker dat je de apparatuur hebt om mooie video’s te maken.

Verschillende camera merken die je kunt huren

Bij Bear Cinema Rentals beschikken wij over camera’s van verschillende merken die je kunt huren. Een van de grootste merken is Sony. Hierbij weet je dat de kwaliteit hoog is en je goede beelden kunt schieten. Verder hebben wij ook andere professionele merken, zoals Arri, Blackmagic en Panasonic. Voor de echte actieshots kun je een GoPro huren, inclusief de bijpassende accessoires.

Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte camera. Neem dus een kijkje op onze website en zoek een camera uit die precies past bij jouw project. Echter beperken wij ons niet alleen tot professionele camera’s, wij beschikken ook over een breed assortiment aan camera accessoires! Ook deze zijn onmisbaar tijdens jouw video opname.

Waarom kies je voor Bear Cinema Rentals?

Waarom je voor ons kiest? Hieronder geven wij je een aantal redenen!

  1. Wij geven altijd een voordeel van 50% korting op vervolgdagen. Hierdoor is het aantrekkelijk om meerdere dagen achter elkaar apparatuur te huren! Wil je materiaal huren voor meer dan één week of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden op het gebied van camera’s huren.
  2. Wij hebben alle benodigdheden op één plek. Hierdoor is jouw project voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt, waaronder: camera’s, licht en geluid en accessoires.
  3. Onze professionals hebben zelf veel ervaring met videografie. Hierdoor kunnen zij jou voorzien van het beste advies.
  4. Een last minute opdracht? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen snel leveren en hebben de beste apparatuur op voorraad.
  5. Vaste klanten ontvangen bij ons extra relatie korting. Hiermee zijn we nog voordeliger. Ben je benieuwd wat jouw korting is neem dan contact met ons op.

Bear Cinema Rentals is de plek om jouw camera te huren. Alle apparatuur is van hoge kwaliteit en wij kunnen alles leveren voor jouw video opname.

Professionele camera’s huur je bij Bear Cinema Rentals

Een camera is zeer dure apparatuur, waardoor het huren van een camera een aantrekkelijk alternatief is. Hierdoor hoef je namelijk geen grote investering te doen, maar kun je toch profiteren van de meest professionele en nieuwste materialen.

Voor ieder video project ben jij bij Bear Cinema Rentals altijd op de juiste plek. Met de apparatuur uit ons assortiment krijg je gegarandeerd de mooiste resultaten van je project. Benieuwd? Een camera huren doe je bij Bear Cinema Rentals!