Telefoonnummer – 050 211 01 81

50% korting op vervolgdagen                                     Beste service

Openingstijden – Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Hazer huren: rook en haze

Hazer huren? Bekijk ons aanbod voor alle rook en haze hulpmiddelen! Bij ons vind je een divers assortiment hazers om te huren. Om de volledige uitrusting voor je foto- en filmshoot te krijgen, kun je bij ons apparatuur huren tegen scherpe prijzen.

Met een hazer kunnen er bijzondere effecten gecreëerd worden voor elke geschikte situatie. Wil jij ook dat speciale effect geven aan jouw filmproductie? Wij hebben rookapparatuur voor grote en kleine ruimtes! Bekijk ons aanbod voor een hazer huren.

Hazer huren

Waarom zou je een hazer huren? Ben je op zoek naar een mysterieuze sfeer voor een shoot of wil je de lichteffecten versterken? Door het huren van een hazer kun je dit eenvoudig creëren. De machines blazen mist een bepaalde ruimte in. Hiervoor wordt een rookvloeistof ingezet.

Wij leveren de door jou gehuurde hazers met alle benodigdheden en kabels om systeem direct goed te kunnen gebruiken. Huur je een hazer bij ons, dan ben je dus met één reservering klaar. Ook voor het huren van professioneel licht en goed geluid ben je bij ons aan het juiste adres.

Controleer voor het huren van een hazer hoe groot de ruimte is, zo weet je welk type je nodig hebt. Ook is het van belang om van te voren na te denken over het effect wat je wil creëren op beeld. Wij kunnen je vervolgens het beste advies geven voor een hazer huren.

Verschillende soorten hazers om te huren

Een hazer huren voor je shoot is voor veel situaties de finishing touch. Een hazer heeft een op snelheid verstelbare ventilator. Hiermee kun jij de snelheid van de rook beheren. Verder werkt deze op een speciale vloeistof.

Het is van belang om een kwalitatieve hazer te huren die past bij de situatie. Er zijn verschillende soorten types om uit te kiezen bij Bear Cinema Rentals:

  • Hazers die geschikt zijn voor kleine, dichte ruimtes.
  • Machines met rook en haze die geschikt zijn voor grotere ruimtes, zoals een loods.


Naast licht en rook heb je ook een camera nodig om dit te kunnen vastleggen. Wij hebben voor ieder project een camera te huur. Op deze manier wordt jouw shot altijd perfect! Advies nodig? Neem contact met ons op!

Gear huren met korting

Ben je op zoek naar de beste gear tegen de scherpste prijzen? Ook dan ben je bij Bear Cinema Rentals aan het juiste adres. Met een klik kun je onze producten in je winkelmandje doen, aangeven hoelang je het wil huren en vervolgens zie jij je korting.

Wij hanteren 50% korting op vervolgdagen. Je bent bij ons dus altijd gunstig uit, hoe langer je huurt, hoe goedkoper het is. Zo heb jij de tijd om de mooiste beelden te schieten, rook scènes te maken en jouw shoot rustig af te ronden.

Hazer huren bij Bear Cinema Rentals

Hazers huren doe je bij Bear Cinema Rentals! Bekijk ons volledige aanbod voor alle gear die jij nodig hebt en reserveer direct. Niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem contact met ons op voor advies. Voor de beste oplossing voor een mysterieuze scene, kun je bij ons een hazer huren!