Telefoonnummer – 050 211 01 81

50% korting op vervolgdagen                                     Beste service

Openingstijden – Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Licht huren

Wil je licht huren? Bij Bear Cinema Rentals ben je op de juiste plek. Met de mooiste verlichting kunnen wij je helpen om jouw video’s naar een hoger niveau te tillen. Wij kunnen altijd passende verlichting regelen. Neem een kijkje op onze website om video lampen te huren.

Licht op accu huren bij Bear Cinema Rentals

Tijdens jouw opnames wil je niet dat overal kabels liggen. Deze kunnen het werk vermoeilijken. Denk daarom aan verlichting met het gebruik van accu’s. Voor zowel kleine als grote lampen hebben wij een oplossing op accu. Zo zorg je dat de gehele vloer kabelvrij blijft en kun je met onze accu de lampen laten branden. De locatie van de set hoeft hierdoor niet perse voorzien te zijn van stroompunten.

Los van verlichting op een accu ben je bij Bear Cinema Rentals op de juiste plek om licht en geluid te huren! Je kunt alles op één plek huren, waaronder de onmisbare audio. Hiermee kun je het beste resultaat behalen met jouw video. Zonder licht en geluid is de camera met lens wel te gebruiken, maar zul je nooit het professionele resultaat behalen welke je wenst.

Lampen huren

Bij Bear Cinema Rentals ben je op de juiste plek om allerlei soorten studio lampen te huren. Hiermee is jouw locatie voorzien van geoptimaliseerde verlichting, maar hoef je zelf de kostbare investering niet te doen. Dat is het grootste voordeel van studio licht huren.

Wil je jouw studio of set voorzien van een mysterieuze sfeer? Neem dan eens een kijkje bij onze rookmachines. Hiermee versterk je de lichteffecten en til je jouw opnames echt naar een ander niveau.

Film licht huren bij Bear Cinema Rentals: voor grote en kleine producties

Bij Bear Cinema Rentals leveren wij alle soorten licht voor verhuur, zowel voor de grote als de kleine producties. Ben je wat laat met het plannen? Geen enkel probleem! Wij zijn ook last-minute beschikbaar met onze studio verlichting!

Daarnaast is het huren van materiaal voor meerdere dagen mogelijk. Sterker nog, op vervolgdagen geven wij bij de verhuur 50% korting. Heb je verder vragen, kun je iets niet vinden op de website of wil je apparatuur huren voor langer dan een week? Neem dan contact met ons op!

Verschillende typen licht huren

Als je een mooie locatie hebt voor jouw opnames is bijpassend licht onmisbaar. Daarom hebben wij allerlei verschillende creatieve lichtontwerpen die het podium echt laten stralen.

Vroeger werden lichten, zoals halogeenlicht, altijd warm, wat niet altijd ideaal is. Daarom wordt er tegenwoordig vooral LED-licht gebruikt. Los van het praktische voordeel zijn deze lampen ook een stuk energiezuiniger en ook beter voor het milieu. Daarnaast zijn deze type lampen een stuk gebruiksvriendelijker en meestal extern te bedienen.

Als je een mooie set hebt gehuurd voor jouw opnames heb je natuurlijk ook een videocamera nodig! Heb je hiervoor niet het juiste materiaal? Bij Bear Cinema Rentals hebben wij ook een ruim assortiments aan camera’s voor verhuur.

Complete ontzorging bij het huren van studiolicht

Heb je tijdens jouw filmopnames behoefte aan complete ontzorging op het gebied van studiolicht huren? Je hebt waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd tijdens de filmopnames en daarom kunnen wij jou ontzorgen wat betreft de lichtvoorziening!

Onze adviseurs kunnen met jou bespreken welke lichtsoort het best past bij jouw wensen. Hiermee heb jij gegarandeerd de meest professionele verlichting die perfect past bij jouw opnames.

Ons team heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van licht bij film en video opnames. Wil je ook op locatie ontzorgd worden? Dan zijn wij ook inzet om het licht op locatie te voorzien. Neem hiervoor contact met ons op.

Gebruiksvriendelijke lichtsets

Bij Bear Cinema Rentals verhuren wij gebruiksvriendelijke lichtsets! Dit betekent dat iedereen onze lichtsets kan installeren, zonder dat deze persoon veel technische kennis heeft. Mocht je toch moeite hebben met het aansluiten van onze sets? Geen enkel probleem. Wij kunnen je altijd voorzien van een passend advies bij gehuurde studio verlichting.

Door ons advies en onze service kom je nooit in een situatie waarbij je verlichting niet werkt. Wij zorgen ervoor dat jouw bruiloft, feest of zakelijk evenement altijd voorzien is van het perfect licht. Het huren van licht is daarentegen ook onmisbaar op de filmset.

Het mooiste licht huur je bij Bear Cinema Rentals!

Een groot voordeel van het huren van licht bij Bear Cinema Rentals is dat wij je compleet ondersteunen, door middel van een passend advies. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden als je licht uit gaat zoeken voor jouw filmopnames. Daarbij komt ons advies over materiaal en plaatsing perfect van pas! Neem dus snel een kijkje op onze website en huur studio licht bij Bear Cinema Rentals!