Telefoonnummer – 050 211 01 81

50% korting op vervolgdagen                                     Beste service

Openingstijden – Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Arri Alexa Mini

De Arri Alexa Mini behoort tot de meest begeerde camera’s op de markt, en dat is niet zonder reden. Deze camera combineert de onovertroffen Alexa ALEV III Sensor met een compacte en lichtgewicht body, waardoor het een camera is die aan vrijwel aan al je wensen voldoet.

Met de mogelijkheid om op te nemen tot maar liefst 200 frames per seconde in HD en ondersteuning voor opnames in 2K, 3.2K en 4K, biedt de Alexa Mini een ongekende veelzijdigheid. Bovendien kun je moeiteloos wisselen tussen PL en EF lens mounts, waardoor je de vrijheid hebt om bijna elk type lens te gebruiken.

De compacte vorm en het lichte gewicht maken de Alexa Mini ideaal voor diverse opnamesituaties, van gimbals en drones tot handheld opnames. Het symmetrische ontwerp maakt filmen in elke richting mogelijk, waardoor je de ultieme vrijheid hebt bij het vastleggen van je visie. Met een indrukwekkende dynamisch bereik van 14 stops en ingebouwde ND-filters (0.6, 1.2, 2.1) samen met een optische low pass, UV en IR filter, ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden.

Lens vatting selectie

Inhoud

Camera sets

Aanbevolen lenzen

Geschikte lens adapters

Aanbevolen accessoires