Telefoonnummer – 050 211 01 81

50% korting op vervolgdagen                                     Beste service

Openingstijden – Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Sony PMW-F5

De Sony PMW-F5 is een professionele digitale cinema camera met een Super 35mm formaat 4K-beeldsensor, waardoor haarscherpe beelden met een uitstekend dynamisch bereik en brede kleurweergave worden vastgelegd. 

De camera biedt verschillende opname-indelingen, waaronder XAVC, MPEG2 HD en RAW, en kan hoge framerates aan voor slow-motion opnames. Met aanpasbare beeldinstellingen, ingebouwde ND-filters en compatibiliteit met professionele accessoires, zoals cinema-lenzen, biedt de PMW-F5 veel creatieve mogelijkheden. De duurzame en ergonomische vormgeving, dubbele SXS-kaartsleuven, ingebouwde wifi en intuïtieve gebruikersinterface maken het een betrouwbare keuze voor professionele filmmakers.

De Sony PMW-F5 is een veelzijdige digitale cinema camera die uitstekende beeldkwaliteit, flexibiliteit en geavanceerde functies biedt voor professionele filmmakers.

Met de RAW set kan 4k DCI 16bit RAW opnemen op de Sony AXS-R5 die achter op de camera gemonteerd word. Met de AXS-R5 kan je slowmotion opnemen met 240FPS in 2k resolutie.

Inhoud

Camera sets

Aanbevolen lenzen

Geschikte lens adapters

Aanbevolen accessoires