Telefoonnummer – 050 211 01 81

50% korting op vervolgdagen                                     Beste service

Openingstijden – Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Camera huren Friesland

Wil jij een camera huren? Friesland gaat naar Bear Cinema Rentals. Hier vind je de beste camera’s om te huren.! Op nog geen 45 minuten rijden, bereik je ons voor het ruimste aanbod. Wij staan voor kwalitatieve apparatuur en verhuren door heel Nederland. Via de A7 rij je in nog geen drie kwartier naar ons toe!

Bij Bear Cinema Rentals word je zorgvuldig geadviseerd voor de beste apparatuur in jouw situatie. Je kan bij ons langskomen of van tevoren contact opnemen om al je vragen te stellen. Voor de beste camera’s ben je bij ons op het juiste adres. Neem contact op voor de camera verhuur dichtbij Friesland!

Camera huren Friesland

Waarom je voor het huren van een camera buiten Friesland moet zijn?

Wij bieden een ruim assortiment apparatuur voor elk project en geven advies op maat. Bear Cinema Rentals is goed te bereiken via de A7. Door onze jarenlange ervaring in de sector, beschikken wij over ruime kennis en expertise, over alles foto- en videocamera’s.

Weet je niet exact welke camera je wilt huren? Wij adviseren je graag. Door alle opgedane ervaringen in ons vakgebied, weten wij precies wat jij nodig hebt. Zowel voor de beginnende als de professionele fotograaf/videograaf, hebben wij een passend aanbod voor het huren van een camera die perfect aansluit bij de beelden die jij wil vastleggen.

Camera huren

Wil je een camera huren bij ons? Wij zorgen dat de apparatuur voor je klaar staat. Zo kun jij direct weer op weg. Voor foto- en videocamera’s ben je bij in goede handen. Heb je apparatuur nodig voor een speciale gelegenheid of voor dat belangrijke project, dan huur je de allernieuwste modellen tegen de scherpste prijzen.

Voor het maken van de mooiste beelden is een camera huren dus een goede optie. De complete uitrusting voor jouw project vind je bij ons. Niet alleen voor het huren van een camera kun je bij ons terecht, ook de bijpassende belichting huren doe je bij ons.

Reserveer dus je producten makkelijk en snel van te voren en ga binnenkort aan de slag met een gehuurde camera van Berends Producties!

Waarom Bear Cinema Rentals?

Waarom zou jij de apparatuur voor jouw project huren bij ons? Hier een aantal voordelen:

  • De beste service vind je hier;
  • Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van videografie en fotografie. Hierdoor geven wij jou het beste advies;
  • Krijg 50% korting op vervolgdagen;
  • Een compleet aanbod op één plek;
  • Met spoed iets nodig? Neem contact met ons op en wij hebben altijd iets voor je op voorraad!


Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de producten voor jouw volgende project? Kom dan onder andere je camera huren en lenzen huren bij Bear Cinema Rentals!

Kom langs voor het huren van een camera in de buurt van Friesland

De beste verhuur voor camera’s dichtbij Friesland vind je bij Bear Cinema Rentals. Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit heel de provincie via de A7 en je kunt gratis voor de deur parkeren. Neem direct contact op met ons voor het huren van een camera in de buurt van Friesland! 

Wij verhuren ook in de volgende regio’s: