Telefoonnummer – 050 211 01 81

50% korting op vervolgdagen                                     Beste service

Openingstijden – Ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Camera huren Leeuwarden

Een camera huren in Leeuwarden? Voor foto- en videocamera’s kun je bij Bear Cinema Rentals terecht. Wij hebben het grootste professionele assortiment van Noord-Nederland en zijn gevestigd in Groningen. Via de N31 en de A7 bereik je ons snel voor het ophalen van jouw gehuurde camera en accessoires.

Nog niet helemaal zeker wat je wil huren? Ook dan ben je bij Bear Cinema Rentals in goede handen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat het beste past bij jouw filmopdracht. Neem contact met ons op voor al je vragen over de juiste apparatuur en kom je camera huren vanuit Leeuwarden!

Camera huren Leeuwarden
Camera huren in Leeuwarden?  Een camera huren? Leeuwarden is een stad waar vanuit veel klanten naar Bear Cinema Rentals in Groningen komen. Logisch, want onze klanten weten dat wij het grootste aanbod in de regio Noord-Nederland hebben. Door onze ruime ervaring in het vak hebben wij de afgelopen jaren veel kennis opgedaan. Deze expertise gebruiken wij nu, om jou het beste advies te geven.  Voor het huren van een camera, bereik je ons snel vanuit Leeuwarden. In nog geen uurtje sta je al bij ons voor de deur en kun jij direct de gewenste apparatuur ophalen. Wij zetten alles voor je klaar en helpen je met het inladen. Zo kun jij direct weer op weg om de mooiste beelden te maken. De beste camera verhuur vlakbij Leeuwarden, is dus bij Bear Cinema Rentals!   

Camera verhuur voor professionals uit Leeuwarden

Door de vele soorten foto- en videocamera’s die er tegenwoordig zijn, is de keus soms lastig te maken. Doordat wij gespecialiseerd zijn in deze sector, kunnen wij jou het beste advies geven. Kom je er dus niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij overleggen samen met jou wat de gelegenheid is en kunnen zo een passend advies geven met betrekking tot de camera’s.  Om zeker te zijn van jouw gewenste producten op een specifieke datum, kun je bij ons reserveren. Ga binnenkort aan de slag met de beste spullen voor jouw project! Wij hebben de volledige uitrusting om het tot een succes te maken.

Waarom Bear Cinema Rentals? 

Waarom zou jij je apparatuur huren bij ons? Wij geven je een aantal voordelen!
  • Je vindt bij ons de beste service; 
  • Ons personeel is ervaren in videografie, waardoor wij jou het beste advies kunnen geven;
  • Op vervolgdagen krijg je 50% korting;
  • Persoonlijke aanpak, je bent geen nummertje bij ons;
  • Je vindt de beste merken, producten en een compleet aanbod op één plek;
  • Direct iets nodig? Wij hebben een spoedlevering. 
Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de producten voor jouw volgende project? Kom dan onder andere je camera huren, licht huren en lenzen huren bij Bear Cinema Rentals!

Huur een camera in de buurt van Leeuwarden

Voor het huren van een camera bereik je ons gemakkelijk vanuit Leeuwarden. Een klein uurtje rijden en je vindt ons snel via de A7. Wij zetten alles voor je klaar en adviseren je graag. Bestel gemakkelijk online en zorg dat jij een camera komt huren vanuit Leeuwarden bij Bear Cinema Rentals!

Wij verhuren ook in de volgende regio’s: